March 8, 2021

THIRRJE për anëtarësim të organizatave në Këshillin Rinor Nacional të Maqedonisë

Dëshironi të bëheni anëtare e  KRNM-së dhe pyesni veten si mund ta bëni këtë? Pikërisht për ju kemi hapur thirrje të re dhe i presim aplikimet në vigjilje të Asamblesë së Përgjithshme të KRNM-së, që do të mbahet në muajin prill 2021! Për kë vlen? Organizatat rinore, Organizatat për të rinjtë, Unionet, Forumet rinore të…