VAZHDIM I THIRRJES PËR ANGAZHIMIN E MOBILIZUESVE (PROMOTORË) TË KOMUNITETIT

Këshilli Rinor Nacional i Maqedonisë si partner i Fondacioni Ndërkombëtar për Sisteme Zgjedhore (IFES), punon në projektin “Mbështetje e reformës zgjedhore në Republikën e Maqedonisë së Veriut”. Projekti është i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe ka për qëllim të mbështesë proceset zgjedhore demokratike dhe të besueshme, të cilat lehtësojnë pjesëmarrjen politike dhe integrimin social me atë që votuesve ju mundësojnë të zgjedhin përfaqësuesit e tyre dhe nga ata të kërkojnë llogaridhënie.

Për qëllimet e projektit, ekipi i projektit angazhon mobilizues (promotorë) të komunitetit. Më tepër informacione rreth kushteve dhe mënyrës së aplikimit mund të gjeni KËTU.

Afati i aplikimit: 15.12.2019, 23:59h.
E- mail: [email protected]

*KRNM e rruan të drejtën të prolongojë thirrjen e hapur nëse konsideron se e njëjta është e nevojshme.

SHPËRNDAJE