Генерално Собрание на Европски младински форум (YFJ)

Изминатиов викенд, за прв пат се одржа онлајн Генерално собрание на Европскиот младински форум.
Националниот младински совет на Македонија го честита изборот на нов Генерален секретар на ЕМФ, Joe Elborn и му посакува успешен мандат!
Благоданост до Бордот, Секретаријатот, и сите организации-членки на ЕМФ кои учествуваа во онлајн собранието, и придонесоа истото да биде успешно.
На Собранието како делегати на НМСМ учествуваа Владимир Костовски, Потпретседател на НМСМ и Филип Кулаков, Координатор за меѓународни прашања и политики на НМСМ.
Сподели