септември 1, 2022

Повик за учество во програма за трансформација на идеја во реален бизнис

Имате одлична идеја, но не сте сигурни дали можете да ја претворите во реален бизнис? Претприемништвото звучи како нешто што би можело да биде ваша идна професија, но сеуште немате доволно познавање за него? Имате одличен тим од креативци со кој би можеле да развиете сосема нов и иновативен производ? Вие сте создадени за бизнис,…