Резултати од јавниот повик за финансиска поддршка на локални младински иницијативи

По извршената евалуација на пристигнатите апликации за Јавниот повик за финансиска поддршка на локални младински иницијативи, во рамки на проектот „Заедници инкузивни за млади“, со големо задоволство ви ги споделуваме апликантите со највисок број на освоени бодови на кои ќе им бидат доделени грантови.

Во следниот период очекувајте повеќе информации за нивните активности.

Сподели